27 augusti 2019

United Stage och Jubel får egna scener på Live at Heart

Bokningsbolagen United Stage och Jubel kurerar egna scener på årets upplaga av Live at Heart. Showcasefestivalen äger rum den 4-7 september i Örebro.

– Vi har haft festivalen under uppsikt en längre tid. I år kände vi att Live at Heart tagit ett stort kliv i sin utveckling och vi bestämde oss för att ge full support. Vi tror att det på sikt kommer att bli ett utmärkt sammanhang för nya artister att visa upp sig – troligen även för en och annan etablerad liveakt. Vi är jätteglada över att disponera en scen under en av dagarna i årets upplaga,  säger Lars Rixon, agent på United Stage.

United Stage presenterar fem akter från olika genrer: Moa Lignell, Kitok, duon Shitkid, trion VERO och norska duon brenn.

Även bokningsbolaget Jubel kurerar en egen scen. 

– Det känns självklart att vara med på Live at heart som är den enda kvarvarande showcasefestivalen i Sverige. Det är viktigt för oss att stötta och vara med och påverka alla livemusikinitiativ. Live at heart är ett bra fönster och mötesplats mot internationella branschen, säger Martin Rosell, Head Of Artists, Jubel.

På Jubels scen uppträder Swedish Tiger Sound (Patrik Arve), Sam Florian och XNYMFO.

Christel Valsinger