15 juli 2019

Pindyfy lanserar delägarfunktion

Den digitala marknadsplatsen Pindify släpper en ny funktion som automatisk delar intäkterna vid delägarskap

Den sociala marknadsplatsen Pindify lanserar en ny delägarskapsfunktion på sin plattform. Funktionen kommer kunna användas på två sätt, dels som ett delägarskap på en enskild publikation, dels på en hel användares portfolio. Man gör själva upp mellan sig hur man vill att de kommande intäkterna ska fördelas procentuellt, och uppdelningen sker automatiskt varje månad.

-Detta är en efterlängtad funktion som många har sett fram emot. Vår delägarskapsfunktion gör det enkelt för exempelvis ett band att fördela arvodet som de har fått via vår plattform på ett snabbt och lätt sätt. Dessutom besparar man sin revisor många timmar i och med att arvodet är uppdelat direkt, och man behöver inte skicka fakturor fram och tillbaka till varandra. Det finns ingen liknande tjänst på marknaden, många har försökt men inte lyckats utveckla ett fungerande delägarskap, säger i ett pressmeddelande Mathias Mattson, Chief Creative Officer på Pindify.

Lars Nylin