1 juli 2019

EKKO Music Rights växer och rekryterar

EKKO Music Rights växer och har förstärkts med tre nyrekryteringar. Bland annat blir branschveteranen Conny Danepalm förlagets General Manager & Head of Copyright & Royalty .

– Conny kommer att bli en stor tillgång för oss – både lokalt och internationellt. Hans långa erfarenhet och skyhöga kompetens är välkänd inom branschen så jag är mycket glad och stolt över att kunna knyta honom till oss, säger EKKOs President & Co-founder Pelle Lidell.

– Jag har haft förmånen att arbeta med Conny under min tid på UMPG och vet hur uppskattad han var bland låtskrivare, producenter, artister, managers och medarbetare. Nu är det dags för EKKO att få ta del av hans breda kompetensrepertoar och det känns oerhört spännande och tillfredsställande.

Conny Danepalm kommenterar:

– EKKOs snabba expansionsfas på väldigt kort tid är minst sagt imponerande och min nya roll känns spännande, utmanande och helt rätt för mig. Pelle Lidell och Robin Jenssen är två mycket erfarna, dynamiska och kompetenta aktörer på den internationella arenan så jag ser verkligen fram emot att bli en del av EKKO-teamet.

EKKO har även anställt följande personer:

Den 1 juni tillträdde Chris Jenssen sin tjänst som Studio Manager för EKKO The Lab, EKKO Music Rights studiokomplex i SoFo, Södermalm.

– Chris är som klippt och skuren för denna roll. Han är uppväxt i studiomiljö och på writer camps och kan den här verksamheten på sina fem fingrar. Nystartade The Lab flyter på fint under Chris ledning och vi har fått mycket beröm från såväl lokala som utländska gäster och kollegor hur välskött The Lab är, säger EKKO Music Rights VP Robin Jenssen.

Den 1 augusti tillträder Julia Gauriloff sin roll som Assistant, Creative Services.

– Julia är nyutexaminerad från Campus Nyköping och under hennes utbildningstid spenderade hon två praktikperioder hos oss med bravur. Julia har visat upp en kompetens och ett driv som är imponerande – så vi är jätteglada över att hon valt att bli en viktig del av vårt snabbt växande team, säger Pelle Lidell.

Christel Valsinger