24 juni 2019

Vivstilo blir The Very good och presenterar nya samarbeten

Managementbolaget Vivstilo har bytt namn till The Very Good och representerar nu också mixaren Sören Von Malmberg. Bolagets låtskrivare är dessutom aktuella med releaser med bl a Zara Larsson och Camila Cabello/Shawn Mendes.

Som MI berättade i våras har Vivstilo, numera The Very Good, vuxit med två nya medarbetare, Holly Astera och Dan Karlström. Till företagets samarbeten hör nu även Sören Von Malmberg.

– Sören måste nästan anses vara Sveriges mest prominenta mixare. Han har bland annat mixat några av Skandinaviens största exporter så som t ex det mesta med Alan Walker, ett tiotal låtar med Kygo, ett antal med Avicii men även andra lokala storheter som Hov1, Tove Lo, NONONO och Vargas & Lagola, säger Jakob Emtestam, som startade Vivstilo 2011.

Flera av The Very Goods låtskrivare har just nu framgångar. Jason Gill har skrivit Katy Perrys nya singel Never Really Over, som gick in på plats 15 på Billboard. Charli XCX har skrivit och är feature på Diamond Glow med BTS och Gustav Nyström var med och producerade Det bästa kanske inte hänt än och Va det då med Molly Sandén som båda legat topp 10 på Spotify i Sverige.

I fredags kom ytterligare tre stora releaser från The Very Goods låtskrivare. Noonie Bao och Linus Wiklund har skrivit Zara Larssons singel All The Time, som Linus också producerat och  Jason Gill har skrivit och producerat Days nya singel Left Me Yet. Dessutom har Charli XCX skrivit Shawn Mendes och Camila Cabellos nya singel Señorita. 

– Det är en ynnest att få arbeta med så otroligt begåvade låtskrivare och producenter. Inget hade såklart varit möjligt utan dem och jag är väldigt tacksam. Det känns otroligt roligt att det som Noonie, jag och sedermera Linus inledde i mikroskopisk skala för cirka åtta år sen har vuxit och blivit något så unikt och produktivt som det är idag, samt troligtvis även stärkt Sveriges plats på den internationella musikscenen ytterligare. Det känns fantastiskt, men samtidigt har vi knappt börjat och jag är obeskrivligt pepp på framtiden och nästa generation writers, producenter och kreativa managers/A&R:s, säger Jakob Emtestam.

Christel Valsinger