11 juni 2019

Aloaded förstärker sin marknadsavdelning

Distributören ALOADED fortsätter rekrytera. Nu har marknadsavdelningen fått två nya tillskott.  Josefine Nilsson har anställts som Social Media Manager och Hilda Kruuse av Verchou blir Promotion Manager.

Josefine Nilsson kommer närmast från TEN Music Group där hon hanterat sociala nätverk, artistkanaler samt tagit fram strategier, kampanjer och content för digitalt bruk. Josefine kommer tillsammans med marknadsavdelningen i Stockholm att jobba med ALOADEDs artister och skivbolag samt med externa kunders behov av sociala mediestrategier och content.
Hilda Kruuse av Verchou är utbildad inom Music Business Development vid DMG-education och kommer att jobba med Aloadeds nationella och internationella kampanjer  som Promotion Manager i Malmö.
– Det är roligt att vi har kunnat anställa två så duktiga personer till marknadsavdelningen. Vi ser att behovet av content, sociala medie-hantering och promotion bara ökar bland våra anslutna skivbolag och artister. I och med Hilda och Josefine har vi nu resurser att växa ytterligare, säger Martin Ringstrand, Head of Promotion.
Christel Valsinger