10 juni 2019

Säsongsfinal för Spotlight

På torsdag är det säsongsfinal för en ny mötesplats i Stockholms musikbransch när live- och releasefestkonceptet Spotlight arrangeras för femte gången på Boqueria.

Spotlight, med Music in Brands som sponsor, har under de tidigare kvällarna presenterat namn som The Endorphins, Matilda Gratte, Aron Blom, Lennix, Albin Johnsén och Sofia Karlberg. Finalen blir en R&B-kväll med Simeon, Zikai, Strof (Nor + Haris Basic) och IMAMI.

– Spotlight är en invite-only klubb på utvalda torsdagar för och med musikbranschen. Det är tillfället för skivbolag, PR, nöjesjournalister och stylister att se artister det börjat pratas om, och för up-and-coming artister att synas. säger Hugo Perlskog som tillsammans med Music In Brands-kollegan Ahmet Yaraman står bakom Spotlight.

Länk för anmälan: https://spotlight-005-rnb-night.confetti.events/

Lars Nylin