Management: Unlimited och MCM blir FEM

Unlimited Music & Management och MCM Management slår ihop och blir boaget FEM. ESC-finalisten John Lundvik är en av de artister som representeras av FEM.

Unlimited Music & Management bildades 1994 och har blivit en av Sveriges ledande underhållningsproducenter med fokus på företagsmarknaden i Norden. Under de senaste åren har verksamheten även framgångsrikt skapat tillväxt genom artistmanagement. MCM Management bildades 2008 och har sedan dess utvecklat skådespelare, komiker, programledare och kreatörer som ett av de mest etablerade independentbolagen i Sverige.

De båda bolagen går nu samman under namnet FEM.

”Vi har skapat kreativt innehåll i över två decennier och att vi nu samlar all vår kunskap och kompetens under ett och samma tak känns oerhört bra. Vi vet att det är rätt väg framåt. Inte minst eftersom vår bransch är i konstant rörelse och vi ser ett växande behov av flexibilitet i kombination med stabilitet och trovärdighet”, säger bolagets VD Clara Pawlo och fortsätter, ”Vi tror på det vi gör och är dessutom väldigt bra på det. Och namnet FEM. landade rätt hos oss som fem kvinnliga grundare.”

Utöver John Lundvik representerar FEM bl a Anton Hagman och Awa Manneh.

Lars Nylin