Jubel växer och flyttar

Artistbyrån Jubel växer och har nyrekryterat. Det nyss treåriga bolaget har också passat på att hitta ny adress.

Som nybliven treåring med en expanderande personalstyrka landar artistbyrån Jubel nu på dryga 20 anställda. De senaste tillskotten är Jenny Reimers KAM DSP & Radio, Caroline Ullman Office Manager och Fritz Dölling Content Manager. Reimers kommer senast från Warner Music Sweden där hon jobbat både som Digital Key Account Manager och Production & Insight Manager. Ullman har tidigare frilansat som konstnär och arbetat i eventbranschen och Dölling har tidigare varit egenföretagare

2016 och det senaste året har kontoret varit förlagt till en källarvåning i centrala Stockholm. Nu har det blivit dags för kontoret att ta det stora steget till markplan, Birger Jarlsgatan 76, dit Jubel flyttar 1 juli.

Om att fylla år och gå mot nya tider säger grundaren och VD:n Erik Ohlsson i ett pressmeddelande:

”Det känns som att vi i år går från att vara en punkig tonåring till att bli vuxna. Det är otroligt roligt att vi etablerat oss som en aktör både inom spektrat ”släppa musik”, live och event. Det är kul på Jubel!”

Lars Nylin