14 maj 2019

Equalizer Project söker talanger till nätverksträff

Fen talangfulla producenter och låtskrivare som identifierar sig som kvinnor, trans eller ickebinära kommer att bjudas in till Equalizer Projects femte nätverksträff. De blivande producentstjärnorna får denna gång träffa Veronica Maggio, Salem Al Fakir, Vincent Pontare och Carl Falk.

Spotifys Equalizer Project syftar till att öka andelen kvinnliga låtskrivare och producenter på hitlistorna. Ett steg på vägen kan vara att få möjligheten att möta erfarna och framgångsrika musikskapare som  delar med sig av sina erfarenheter. Fyra nätverksevent har hittills arrangerats i Stockholm och Oslo. Max Martin, Katy Perry, Shellback, Noonie Bao och Daniel Ek hör till skaran som har gästat nätverksträffarna sedan starten. 

Den 12 juni är det dags för den femte sammankomsten, som inkluderar Veronica Maggio, Salem Al Fakir, Vincent Pontare och Carl Falk. Träffen äger rum under eftermiddag och kväll i centrala Stockholm. Nu söker Equalizer talangfulla låtskrivare och producenter till nätverksträffen. Du kan nominera dig själv, eller nomineras via ditt skivbolag, musikförlag eller management.

Nomineringsformulär och mer info finns här.

Sista datum för nomineringar är den 31 maj.

Christel Valsinger