29 april 2019

David Lindgren i samarbete med NMN Music

Artisten och tvåfaldige programledaren för Melodifestivalen, David Lindgren, släpper ny musik i vår. Singeln Spinning Around ges ut på nystartade etiketten NMN Music.

– Jag har haft idén till låten i två år och bara väntat på rätt tidpunkt, säger David Lindgren. Det här är första singeln jag släpper på över tre år och jag har varit inblandad i hela processen på ett eller annat sätt.

David Lindgren har tävlat i Melodifestivalen tre gånger och tagit sig till final samtliga gånger. Han var även programledare för festivalen 2017 och 2018. Han har spelat i flera stora musikaler genom åren och i sommar är han aktuell med Diggiloo-turnén för tredje året i rad.

Nya singeln Spinning Around ges ut i samarbete med independentbolaget NMN Music.

– Friheten har varit viktig del för mig för att kunna uppdatera mitt sound. En vision av det jag velat skapa är mötet mellan modern pop och organiska live-instrument, vilket jag tycker att vi lyckats med.

Christel Valsinger