22 april 2019

Sista veckan att ansöka till Denniz Pop Awards

Den 27 april är sista datum för att ansöka till Denniz Pop Awards 2019. Det är alltså hög tid att skicka in bidrag för den som vill ha chansen att utses till Årets rookie artist/band och Årets rookie låtskrivare/producent. I år delas också ett internationellt rookiepris ut.

Denniz Pop Awards delas sedan 2013 ut till minne av musikproducenten Denniz Pop. Prissumman i rookiekategorierna är 10 000 dollar. I juryn sitter en namnkunnig samling musikproducenter: Carly Rae Jepsen, Tove Lo, Rami Yacoub, Laleh, Jacob Schulze, Andreas Carlsson, Per Magnusson, Max Martin, Kristian Lundin, John Amatiello, Jörgen Elofsson och David Kreuger.

När juryn utsett finalisterna öppnas tävlingen upp för allmänhetens röster. Prisutdelningen äger rum i juni.

Mer info om priset och om hur man anmäler sig finns här.

Christel Valsinger