22 april 2019

Programmet klart för Red Bull Music Festival

Cherrie med vänner bjuder på blockparty, musiklabeln Year0001 tar över Obaren och Little Jinder ger allsångskonsert. Det är lite av vad som händer under Red Bull Music Festival den 5-8 juni i Stockholm.

Festivalen äger rum på olika platser i Stockholm och bjuder på ett program som spänner mellan house, soul, jazz, r&b, hip hop och techno. Cherrie med vänner skapar ett blockparty i Hornstull, musiklabeln Year0001 tar över Obaren, Studio Barnhus fyller 10 år på Cirkus och legendariska brittiska funkbandet Cymande spelar live på Takterrass. 

Little Jinder gör en exklusiv allsångskonsert på hemlig plats, Timbuktu & Chords sjunger karaoke, LadiesLoveHipHop kurerar Hornhuset. Tony Humphries + Danny Krivit + Colleen Cosmo Murphy fixar discomarathon, Circle of live skapar elektronisk musik live och Janne Schaffer och Jonna Löfgren improviserar Följa John.

Schema, line-up och biljettlänkar finns här.

Christel Valsinger