7 april 2019

Molly Sandén med Netflix-låt

Störst av allt, Netflix första svenska originalserie, har fått stor uppmärksamhet. I fredags släpptes ledmotivet i form av Molly Sandéns version av Jonathan Johanssons Rosa himmel.

Dramaserien bygger på den uppmärksammade boken med samma titel av Malin Persson Giolito, den mest sålda boken i Sverige 2017. Rosa Himmel [Universal Music Publishing] släpptes i original av Johan Johansson på ett album från 2016, Love & Devotion, och är ett verk av Johansson och David Lindvall. Precis som den gången är det Sony Music som släpper även Molly Sandéns tolkning.

-Jag har alltid älskat den här låten och att få sjunga den live på en stor Netflix-inspelning i en kyrka där alla började gråta på beställning var en sjukt mäktig upplevelse. Jag själv började böla direkt, säger Molly Sandén.

Lars Nylin