15 mars 2019

Billboard World Chart-etta för EKKO:s låtskrivare

EKKO Music Rights’ låtskrivare skördar nya framgångar på hitlistorna med K-popsensationen TXT, Tomorrow X Together (Big Hit Entertainment). 

Gruppen toppar just nu Billboard World Chart och ligger tvåa på Billboards Heatseeker Chart, med albumet The Dream Chapter: STAR. Albumet innehållet låtar skrivna av EKKO  Music Rights’ låtskrivare och producenter Moonshine (Ludvig Evers & Jonatan Gusmark), Cazzi Opeia ochEllen Berg.

Albumet toppade också iTuneslistor i 50 länder förra veckan, samt låg etta på iTunes World.

Samtidigt har Cazzi Opeia och Moonshine tillsammans med låtskrivaren Anne Judith Wik nått flerfaldig platina med K-popgruppen Twice’s Dance The Night Away (JYP Entertainment), med sammanlagt 100 miljoner streams, 250 000 sålda album och 2,5 miljoner downloads.

Christel Valsinger