12 februari 2019

Duett och debutant vidare i Melodifestivalen

Det blev Hannah Ferm och Liamoos duett Hold You tillsammans med Malou Prydz I Do Me, som gick vidare från Melodifestivalens andra deltävling.

Med sina 15 år är Malou Prydz tävlingens yngsta deltagare och med en låt skriven och producerad av enbart kvinnliga upphovspersoner (Isa Tengblad, Elvira Anderfjärd, Fanny Arnesson, Adéle Cechal) vann hon publikens hjärtan.

Med duetten Hold You (Jimmy Jansson, Fredrik Sonefors, Hanna Ferm, Liam Pablito, Cacatian Thomassen ) framförd av tidigare Idol-deltagarna Hannah Ferm och Liamoo (som även deltog i Melodifestivalen 2018 med Last Breath), fick Jimmy Jansson sin första låt vidare till final i årets tävling. Som MI tidigare berättat har Jimmy Jansson fem låtar med i Melodifestivalen i år.

Till Andra Chansen gick Andreas Johnson: Army Of Us (Andreas Johnson, Jimmy Jansson, Sara Ryan, Andreas “Stone” Johansson, Sebastian Thott) och Vlad Reiser: Nakna i regnet (Lukas Nathansson, John Hårleman, Vlad Reiser, Chris Enberg).

Christel Valsinger