28 januari 2019

EKKO Music Rights öppnar studiokomplex

Under namnet EKKO The Lab öppnar förlaget EKKO Music Rights ett studiokomplex på 340 kvadratmeter med tio studior i Stockholm.

– Vi har letat efter de perfekta studiolokalerna ganska länge och i fjol hittade vi dem i det coola Sofoområdet på Södermalm i Stockholm, säger Pelle Lidell, förlagets medgrundare och President.

– Efter helrenovering och ombyggnation har vi nu en fantastisk knutpunkt för våra internationella och lokala  låtskrivare och producenter. Labet är i detalj utformat med låtskrivaren i åtanke – en helt igenom kreativ miljö där vi kommer att kunna möta den stora internationella efterfrågan på våra låtar och produktioner

Vice President och General Manager Robin Jenssen säger:

– Som grundare och medarrangör av det långvariga och välrenommerade internationella låtskrivarläget Song: Expo vet jag att vi med EKKO The Lab har det perfekta verktyget för att öka produktiviteten väsentligt. Vi kommer att kunna erbjuda mer och bättre musik till våra kunder och vi anser att detta är ett mycket spännande steg för EKKO Music Rights och våra låtskrivare.

Christel Valsinger