14 november 2018

Sony/ATV kontrakterar Agrin Rahmani       

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har skrivit ett exklusivt förlagsavtal med producenten och låtskrivaren Agrin Rahmani.

Agrin Rahmani slog igenom med LÉONs genombrottssingel Tired Of Talking som han co-skrev och producerade, och kort därefter även Skotts singel Porcelain. Agrin arbetar just nu med ett antal nya projekt.

Med kontrakteringen följer också ett samarbete med Agrins förlag, RMI Music, där första kontrakteringen är låtskrivaren och producenten Rassmus Björnson.

Christoffer Lindh, Sr A&R på Sony/ATV:

– Jag har länge velat jobba med Agrin så det känns fantastiskt kul att äntligen få göra det. Agrin har på ett väldigt imponerande sätt etablerat sig både lokalt och internationellt som en mycket omtyckt och respekterad writer och producent. Det ska bli väldigt kul att få vara med på hans fortsatta resa. Att sen också få möjlighet att jobba med Rassmus känns fantastiskt – musiken han jobbar på för tillfället låter oerhört bra och projekten han är inblandad i är mycket spännande.

Agrin Rahmani:

– Vi har följt varandra länge och det känns väldigt rätt att nu bli en del av Sony/ATV-gänget. Jag ser fram emot att jobba med Christoffer samt resten av det svenska och internationella teamet. Rassmus är en grym talang och jag är glad över att vi även kunnat samarbeta kring signingen av honom och utvecklingen av mitt förlag.

På bilden syns från vänster: Atena Banisaid (Sony/ATV), Christoffer Lindh (Sony/ATV), Agrin Rahmani, Rassmus Björnson, Johnny Tennander (Sony/ATV), Isabelle Rabe (Sony/ATV) och Lasse Ewald (Sony/ATV).