23 oktober 2018

Therése Liljedahl från Live Nation till Filmstaden

Therése Liljedahl, senast VD på Live Nation, blir nu chef för affärsområdet Filmstaden Business hos Filmstaden, det nya namnet på SF Bio.

Under hösten påbörjas SF Bio sitt namnbyte till Filmstaden, vilket träder i kraft juridiskt vid årsskiftet. Ny chef för affärsområdet Filmstaden Business och tillika VD för SF Media/Filmstaden Media blir Therése Liljedahl som närmast kommer från rollen som VD på Live Nation Sverige/President Nordic Partnership där hon arbetat sedan 2014.

– Jag är så glad att få komma till Filmstaden och har alltid haft ett gott öga till film och bio.  Bio är en fantastisk miljö där det finns många kreativa möjligheter kvar att jobba med. När många pratar om utmaningarna med att nå till sina kundbaser ser jag bio som en mötesplats där företag kan ta med sina kunder på en upplevelse och förmedla sina budskap på unika sätt, säger Therése Liljedahl i ett pressmeddelande.

Lars Nylin