2 oktober 2018

Epidemic Sound rekryterar från Pinterest

Epidemic Sound har rekryterat Linus Wahlstedt, som närmast kommer från rollen som Creative Lead på Pinterest. På Epidemic Sound blir han Head Of Product Design.

Wahlstedt blir ansvarig för att utveckla formgivningen för Epidemic Sounds digitala tjänster och skapa en övergripande design som visuellt stärker och håller ihop de olika produkterna. Som grundare och Creative Director på flera olika designbyråer har Linus utvecklat och formgivit en rad prisbelönta digitala arbeten för många stora internationella varumärken. De senaste fyra åren har han arbetat som creative lead på Pinterests huvudkontor i San Francisco.

– Vår snabba tillväxt ställer stora krav på hela företaget och produktavdelningen är inget undantag. Vi arbetar ständigt för att utveckla vår portfolio av produkter, hantera företagets expansion och anpassa oss för att få mesta möjliga utväxling, säger Oscar Höglund, medgrundare och VD, Epidemic Sound​, i ett pressmeddelande.

Linus Wahlstedt, Head of Product Design, Epidemic Sound​: 

– Epidemic Sounds erbjudande ligger helt rätt i tiden och jag är glad att få bli en del avl teamet i det här spännande skedet i deras utveckling. Energin, hungern och den optimistiska atmosfären här är fantastisk.

Epidemic Sound har nu över 230 anställda med kontor i Stockholm, Amsterdam, Madrid, Hamburg, New York & Los Angeles.

Christel Valsinger