18 september 2018

Artistbyrån Jubel fortsätter att växa

Under de senaste månaderna har artistbyrån Jubel förstärkt sitt team med ytterligare fyra personer. 

Annie Mellström har jobbat extra på Jubel sedan våren 2017 under tiden som hon studerat Musik & Eventarrangör på Campus Nyköping. I juni gick Annie över till att jobba som Agent/Special Project Manager samtidigt som hon ansvarar för att projektleda festivalen HudikKalaset.

Live-avdelningen förstärks med ytterligare en Production Manager i form av Jessica Svensson, som de senaste åren jobbat med artistbokningar och marknadsföring på Malmö Nation parallellt med sina studier. Live-avdelningen består nu av totalt sex personer.

Anton Jansson har de senaste åren jobbat på skivbolag samt driver eget management. I juni avslutade han sina studier på Berghs och nu axlar han rollen som Project Manager på Release-avdelningen som sedan tidigare består av Karin Forsberg, Adam Börjesson, Nora Bellil och Rebecca Lidh Faijersson.

I våras tillträdde även Lena Sjödén som bolagets ekonomichef. Lena kommer senast från redovisningsbyrån Wennberg & Blennå.

– Det senaste året är det häftigaste jag upplevt och sannolikt det häftigaste jag kommer ha upplevt i arbetslivet. Att gå från en till 14 anställda på knappt två år i en helt ny affärsmodell ställer höga krav på alla i en organisation och det känns nu som att vi nått en bergstation på väg mot toppen. När vi adderar dessa stjärnor till gänget står vi rustade för att nå toppen!” säger VD och grundare Erik Ohlsson i ett pressmeddelande.