13 september 2018

Alexander Tidebrink gör succé i Tyskland

Den svenska låtskrivaren och producenten Alexander Tidebrink innehar just nu förstaplaceringen på German Airplay Charts för tredje veckan i rad med låten Only Thing We Know av den tyska artisten Alle Farben. Tidebrink är kontrakterad till Universal Music Publishing Scandinavia.

Låten skrevs i Berlin ihop med Alle Farben, Kelvin Jones & Younotus och släpptes 8 juni på Guesstimate/Sony Music. Nu börjar låten även klättra på den officiella singellistan i Tyskland, där den ligger på plats 23.

Förutom succén i Tyskland, har Alexander Tidebrink även varit med och skrivit låten Be Your Friend, som släpptes av förlagskollegorna Vigiland. Be Your Friend har till dags dato streamats över 43 miljoner gånger och varit en av sommarens största låtar i Sverige.