23 juli 2018

SVERIGETOPPLISTAN Dubbelt Drake

Drake gör en dubbel eller om man vill en trippel. In My Feelings når förstaplatsen och petar ned Don’t Matter To Me (feat Michael Jackson) [Young Money/Universal] till den andra. Dessutom toppar kanadensaren nu även albumlistan med Scorpion [Young Money/Universal].

Drake klättrar till ettan från plats 10 med In My Felelings. En annan intressant klättring gör Dynyro & Gigi Agostino, från 16 till 6 med In My Mind [B1 Recordings/Sony]  Svenske rapparen Z.E. ligger kvar som 8 med Positiv [Amuseio]. Bästa nyhet: Ariana Grande, Ilya och Rickard Gorant med God Is A Woman [Universal/Universal] som nummer 12.

Heatseeker är Aya Nakamura kvar som etta för tredje veckan i följd med Djadja [Warner Music France/Warner] – unikt för den speciallistan.

Lasse Stefanz faller från 1 till 7 med Forever [Mariann/Warner] på albumlistan men är kvar i topp av fysiska listan. På vinyllistan är  Lucifer kvar i topp med Lucifer II [Century Media/Sony].

veckor på listan.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se