15 juli 2018

FÖRLAG K-popsuccé för Ekko Music Rights

Svenska låtskrivarna och producenterna Moonshine och Cazzi Opeia röner tillsammans med norska hitmakaren Anne Judith Wik stora framgångar med K-popgruppen TWICE och låten Dance the Night Away just nu.

EKKO Music Rights Europes svenska låtskrivare och producenter Moonshine (Ludvig Evers & Jonatan Gusmark)  uppmärksammas i Billboard för sin produktion av Dance The Night Away – den nya hitsingeln från K-popstjärnorna TWICE (JYP Entertainment). (Läs artikeln här. )

På releasedatumet den 7 juli fick videon till låten över 20 miljoner views inom 24 timmar, ett nytt rekord för TWICE. Sedan dess har den nått över 40 miljoner visningar. Låten gick även in som etta på alla koreanska realtime-listor, såsom Melon, Genie, Bugs och Mnet och sprider sig i Sydostasien, Central- och Sydamerika och i USA.

Svenska låtskrivaren och artisten Cazzi Opeia (EKKO Music Rights Europe) och den mycket erfarna norska hitlåtskrivaren Anne Judith Wik från Dsign Music (EKKO Music Rights Europe) har tillsammans med Moonshine skrivit hiten.

Christel Valsinger