7 juli 2018

SVERIGETOPPLISTAN Drake trumfar alla…utom Lasse Stefanz

Drake tar över listorna med buller och bång med låtar från nya albumet och ny etta på singellistan är Don’t Matter To Me (feat Michael Jackson) [Young Money/Universal]. Men kanadensaren toppar inte albumlistan, där är Lasse Stefanz ny etta med Forever [Mariann/Warner].

Drake är även ny på plats 17 med låten Nonstop [Young Money/Universal] och sedan syns nya Drake-verk ned genom topp 100. Men i fallet Heatseeker tränger sig Aya Nakamura in som etta bland Drake-låtar, med Djadja [Warner Music France/Warner] och på albumlistan tar alltså Lasse Stefanz – som vid åtskilliga Sverigetopplistor i skiftet juni/juli – förstaplatsen medan Drakes Scorpio går in som nummer 2.

I övrigt att notera: Samir & Viktor klättrar vidare från 5 till 4 med VM-låten Put Your Hands Up för Sverige [Giant/Warner] och har utklassat övriga VM-låtar inklusive Gyllene Tiders officiella.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin