12 juni 2018

MANAGEMENT My Heart Is A Metronome till Hagenburg

Gruppen My Heart Is A Metronome har ingått ett exklusivt managementavtal med Erik Grönwall på Hagenburg.

Erik Grönwall summerar bakgrunden för MI:

– Min kompis ville spela upp musik som han mixat för att visa hur bra han blivit på det, men när musiken kom igång glömde jag fullständigt bort syftet med lyssningen då låtarna, rösten, bandet, texterna och musiken tog all min fokus. Det jag hörde var en trio, som lät som en sextett, som heter My Heart Is A Metronome. Jag var i USA och jobbade när jag först hörde bandet och kunde inte hålla mig tills jag kom hem, så jag skickade iväg ett mail direkt och några dagar senare satt jag i Skypemöte med bandets trummis Felix. Några veckor efter det har jag äran att representera bandet som manager. Att My Heart Is A Metronome är fantastiska musiker, låtskrivare och artister råder det ingen tvekan om, men under samtalen jag haft med bandet blev det även tydligt att det är tre väldigt smarta och medvetna individer som vet vad de vill och vart de ska. Jag är glad över att få förtroendet att rensa vägen dit.

Uppsalabandet har sedan 2012 släppt tre EP och ett halvdussin singlar, bandet förbereder just nu nya inspelningar.

Lars Nylin