8 maj 2018

FÖRLAG Daniella Binyamin till The Bank

Låtskrivaren och artisten Daniella Binyamin återfinns sedan en tid tillbaka i The Banks studios på Kungsholmen i Stockholm. 

Vid sidan av att skriva låtar till sin egen artistkarriär, skriver hon åt Danska Hugo Helmig och en rad andra spännande akter.

– Daniella är en fantastisk låtskrivare och person och vi kunde inte fått en finare förmån än att stärka vårt topline-lag med henne. Det är en mängd väldigt starka låtar på väg att släppas och det ska bli sjukt spännande att följa dom, säger Fredrik Zmuda, The Bank.

– Det känns väldigt kul att vara en del av Bank-familjen! Jag fick superbra vibes av Fredrik från dag ett, och det har verkligen visat sig gång på gång att vi har samma visioner kring mitt låtskriveri och kreativa samarbeten, säger Daniella Binyamin.

– Då The Bank inte bara håller till i Sverige finns det massa möjligheter till nya möten med personer från andra låtskrivar-kulturer, vilket kan bli en riktigt spännande blend med den jag ”vuxit upp i” här hemma. Riktigt pepp!