16 april 2018

MUSIKBOLAG The Tarantula Waltz till Razzia

Artisten Markus Svensson, mer känd under sitt alias och gruppnamn The Tarantula Waltz, har gjort ett avtal med skivbolaget Razzia.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ha signat med Razzia! En label som gett ut många av mina svenska favoritskivor de senaste 10 åren, det är som en dröm att få bli stallkamrat med Thåström, Säkert!, Ossler och många fler grymma inspiratörer, säger låtskrivaren som förra året släppte sitt fjärde och hittills mest uppmärksammade album, Blue As in Bliss på bolaget Woah Dad!

– Jag har länge velat jobba med Martina Ledinsky på Razzia och ser också mycket fram emot att få samarbeta med Sony Music. Vi har stora planer och målsättningen är som alltid att detta, album nummer fem, ska bli det bästa TTW-albumet hittills, fortsätter Markus Svensson.

Martina Ledinsky kommenterar i ett pressmeddelande:

– Äntligen kommer fantastiska The Tarantula Waltz in i vår familj. Nu kör vi!

Lars Nylin