27 mars 2018

MUSIKBOLAG ViVii till Dumont Dumont

Etiketten Dumon Dumont har gjort sin första kontraktering med en svensk akt. Trion ViVii släppte sin debutsingel  Siv (You and I) i fredags, producerad ihop med Christian Walz. I maj släpps ep:n Savant.

Dumont Dumont drivs av Magnus Bohmansom också ligger bakom Imperial Recordings. Etiketten har hittills signerat artister från England, Australien, Tyskland och Nederländerna. Förra året släppte den Charlie Cunninghams album Lines, som har omkring 75 miljoner streams på Spotify i dagsläget.

ViVii är den första svenska artisten som kontrakterats till Dumont Dumont. Gruppen består av det gifta paret Caroline och Emil Jonsson, samt Anders Eckeborn.

Singeln Siv (You and I) släpptes i fredags och i maj kommer ep:n Savant, producerad av Anders Eckeborn och Christian Walz.  Den 9 april spelar gruppen förband åt Jonathan Johansson på hans spelning på Stockholms stadsteater.

Christel Valsinger 

Foto: Rikkard Häggbom/Bror Bror