20 februari 2018

FÖRLAG Edition Bjorlund i samarbete med Fredrik Sonefors

Producenten och låtskrivaren Fredrik Sonefors startar eget förlag och skriver avtal med Edition Bjorlund. 

Fredrik Sonefors har haft radiohits med bl a Måns Zelmerlöw, Norlie & KKV och Loreen. Sedan 2012 har han varit en del av  Capitol (Universal) och har ca 125 miljoner streams totalt på Spotify och flera platina- och guldskivor. För sitt eget förlag har han skrivit avtal med Edition Bjorlund, som är ett av de största independentmusikförlagen i Sverige och representerar över 600.000 copyrights i dag.

–Vi är mycket glada över att arbeta med Fredrik och starta upp hans egna katalog Clavicord Music Publishing. Vi vill nå ut över hela världen och har letat riktigt bra talang ett tag nu, med Fredrik kommer vi att kunna gå ut och prata om kvalitet, säger Niclass Björlund grundare till Edition Björlund i ett pressmeddelande.

– Lionheart/Capitol har varit ett grymt stöd för mig de senaste fem åren, men allt har sin tid och det känns därför väldigt spännande att jag ska få utveckla min egen katalog tillsammans med Edition Björlund, säger Fredrik Sonefors om samarbetet.

Bilden från vänster: Linn Björlund, Fredrik Sonefors, Niclass Björlund, Fredrik ”Krobbe” Fernström