30 januari 2018

FÖRLAG Atena Banisaid ny A&R på Sony/ATV

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia förstärker sin A&R avdelning med Atena Banisaid i rollen som A&R Manager. Banisaid började sin tjänst den 15:e januari och kommer i sin roll bl a att scouta, kontraktera och utveckla låtskrivare, producenter och artister åt förlaget.

Hon kommer närmast från en A&R roll på Kobalts labelavdelning och innan dess började hon sin karriär på Ten Music Group. Hon har det senaste året talat på Where’s The Music och även under Export Music Swedens heldag om USA.

– Det känns enormt kul att Atena nu är en del av vårt team. Vi har följt hennes framfart den senaste tiden och jag vet att hon kommer att tillföra väldigt mycket, inte bara inom traditionell A&R. Hon har kompetens inom områden som verkligen kommer att stärka oss som musikbolag – vilket vi alla tycker känns mycket inspirerande, säger Johnny Tennander, VD.

– Jag känner mig oerhört exalterad över möjligheten att få utvecklas inom A&R rollen, särskilt på ett förlag som Sony/ATV. Det kommer bli en helt ny och väldigt spännande utmaning för mig. Jag ser fram emot att få bidra med nya initiativ men också att få fortsätta det otroligt grymma arbete som detta A&R team har utfört de senaste åren, säger Atena.

Atena nås i sin nya roll på atena.banisaid@sonyatv.com