15 januari 2018

ARTIST Steve Angello hem för välgörenhetsprojekt

Steve Angello återvänder hem till Sverige och lanserar det nya välgörenhetsprojekt För vårt Sverige. I samband med detta kommer Angello att göra en välgörenhetsturné.

För vårt Sverige fokuserar på tre ändamål: barn och ungdomar i utanförskap och barn med diabetes, vilket är två områden som Steve Angello är personligt engagerad i. Det tredje ändamålet kommer det svenska folket få bestämma genom röstning.

– Hela idén med välgörenhetsprojektet grundar sig i att jag vill ge tillbaka nu när jag flyttat hem, som tack för det stora stödet svenska folket har gett mig. Min resa dit jag är idag har inte varit lätt och jag vet av egen erfarenhet hur det är att vara ung med känslan av att samhället inte riktigt finns där för en när det är svårt. Därför är det är viktigt för mig att visa mitt stöd för de personer som verkligen behöver det. Samhället idag känns väldigt splittrat och det är viktigare nu än någonsin att vi tillsammans tar ett ansvar för gemenskap och människors lika värde, säger Steve Angello, i ett pressmeddelande.

För vårt Sverige kommer manifesteras under hela 2018 genom flera olika insamlingsaktiviteter med målet att engagera det svenska folket och att tillsammans skapa en positiv förändring. Välgörenhetsturnén innefattar nedslag i ett flertal städer i samma anda som folkfesten Size in the Park, där en symbolisk entréavgift kommer att gå till insamlingen. I slutet av året kommer en klappjakt och interaktiv adventskalender aktivera det svenska folket och näringslivet. För vårt Sverige avslutas därefter med en tv-sänd insamling i Stockholm.

Lars Nylin