21 december 2017

FÖRLAG Marit Woody ny kommunikationsansvarig Musikförläggarna

Efter en omfattande rekryteringsprocess med över 80 sökanden har Musikförläggarna nu fått en ny kommunikationsansvarig i Marit Woody.

Marit Woody kommer senast från Denniz Pop Awards där hon var kommunikationsansvarig samt den egna PR-byrån Woody Green där hon var senior kommunikations- och PR-konsult med uppdrag inom mode och livsstil samt nystartade tech-bolag.

Marit har också en bakgrund som sångerska, låtskrivare och textförfattare, kontrakterad till förlaget Air Chrysalis Scandinavia.

– Vi är otroligt glada att vi har lyckats rekrytera Marit till Musikförläggarna, säger Elisabet Widlund, VD Musikförläggarna. I Marit får vi en unik mix av kommunikationskompetens och djup förståelse för musikförlagens och musikskaparnas förutsättningar och branschens spelregler.

Marit Woody tillträder i rollen som Musikförläggarnas kommunikationsansvarig den 8 januari 2018.

Lars Nylin