4 december 2017

FÖRLAG Svenskskriven K-Pop tvåa på Billboard world

K-Popgruppen Red Velvet går in som tvåa på  Billboard’s World Digital Song Sales med låten Peek-A-Boo. Låten har svenska upphovsmän, knutna till EKKO Music Rights.

Det är EKKO Music Rights svenska upphovskvinna/män Cazzi Opeia och Moonshine, dvs Ludvig Evers & Jonatan Gusmark, som  tillsammans med Ellen Berg (Snowflake Publishing och EKKO Music Rights) skrivit singeln Peek-A-Boo åt K-popstjärnorna Red Velvet. Peek-A-Boo har nu gått in som tvåa på Billboard’s World Digital Song Sales Chart. Co-produktion av Moonshine.

Albumet Perfect Velvet (SM Entertainment) gick tidigare in på Billboard Album World Charts förstaplats. Det är fjärde gången som Red Velvet erövrar förstaplatsen och det gör dem till den första kvinnliga K-Popgrupp som lyckats med detta.