3 december 2017

MUSIKBOLAG Axwell Ingrosso som pop up-butik

Axwell /\ Ingrosso kommer öppnae en Pop Up-butik i centrala Stockholm den 6-7:e december. Detta för att fira releasen av nya singeln Dreamer som släpps på fredag, den 8 december.

Pop-up-butiken Greetings From Stockholm kommer att sälja begränsade utgåvor av Axwell /\ Ingrosso-merchandise som är designade av Palm Angels creative director, Francesco Ragazzi. Sortimentet har tidigare i år lanserat utsålda kollektioner i Harajuku, Tokyo och under Milano Fashion Week.

Greetings From Stockholm kommer också inkludera ett event videoinstallationer, en interaktiv fotoupplevelse och förhandslyssning av Axwell /\ Ingrosso nya musik. Ett få antal fans kommer även att vinna chansen att få delta på en intim lanseringsfest på kvällen den 6 december.

Butiken är öppen i två dagar, från kl 10.00 onsdag den 6 december och torsdag den 7 december. Butiken finns i A House på Uggelviksgatan 2A, d v s gamla Arkitekthögskolan. Axwell /\ Ingrosso’s senaste singel More Than You Know är en global hit och en av årets största singlar med 350 miljoner streams och har nått sex gånger platina i Sverige.

Lars Nylin