20 november 2017

SVERIGETOPPLISTAN v 46 Hov1 kvar i topp av rapdominerad topp 10

Hov1 är kvar på singeltronen med Pari feat Jireel [Svenska Inspelningar/Universal] medan Joakim Lundell gör en stark entré. Även albumlistan har samma etta som sist, Sam Smith med The Thrill Of It All [EMI/Universal], men Taylor Swift går direkt in som 2 med Reputation [Big Machine/Universal].

Post Malone är kvar som 2 på singellistan med Rockstar [Republic/Universal]. Rapkollegan NF är stabil som 4 med Let You Down [Capitol/Universal]. Däremellan klättrar Ed Sheeran in som 3 med Perfect [EastWest/Warner]. Sam Smith klättrade senast från 6 till 3 med Too Good At Goodbyes [EMI/Universal] men är nu tillbaka som 6.

Joakim Lundell går in som ny nummer 5 med Only Human feat Sophie Elise [Ninetone/Universal] medan Eminem ytterligare förstärker rapdominansen på topp 10 genom att gå in som ny 9 med Walk On Water feat Beyoncé [Aftermath/Universal]

Selena Gomez & Marshmello med Wolves [SG/Universal], som klättrat de senaste veckorna, faller nu från 10 till 13 medan Molly Sandén går från 16 tilll 19 med Utan dig [MS/Sony].

Sabina Ddumba bekräftar bilden att hon är på väg att bli årets inofficiella vinnare av Så mycket bättre genom att ligga 20 med sin version av Uno Svenningssons Vågorna [Warner/Warner] medan tolkningen av Eric Saades Manboy [Warner/Warner] går in som 34.

Heatseeker har en ny etta i Oskar Linnros, titellåten från hans nya album Väntar på en ängel [Dundra/Universal]. Albumet i sig är nummer 6 på albumlistan.

Benny Andersson toppar fortsatt den fysiska listan med Piano [DG/Universal]. På vinyllistan toppar som erfaren nykomling Creams Disraeli Gears [Polydor/Universal].

www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin