14 november 2017

FÖRLAG Andreas Mattsson till The Bank

The Bank Music Publishing Stockholm har slutit ett förlagsavtal med Andreas Mattsson, låtskrivare, artist och indie-legend. 

Just nu är Mattsson aktuell som co-writer på Nicky Williams debutalbum som släpps via Hi-Hat Music. Singeln Hurricane adderades direkt på P3. Andreas Mattsson arbetar dessutom med ett antal kompositioner för aktuella film och TV-produktioner just nu.

– Andreas är och har alltid varit en låtskrivaridol och förebild för mig. Hans upptäckarlust och osvikliga sinne för melodier är en ynnest att få arbeta med. Alltid med en historia i sina texter. Jag kunde nog inte varit gladare att få representera en sådan ikon inom svensk musik som Andreas faktiskt är, säger Fredrik Zmuda, Senior A&R The Bank Music Publishing.

Andreas Mattsson hälsar att ”Ben, Fredrik & Saba är bäst!”