13 november 2017

MUSIKBOLAG/LIVE Albin Johnsén till Jubel

Albin Johnsén har inlett samarbete med artistbyrån Jubel. Under 2018 är han aktuell med ett nytt album och till sommaren planeras en turné.

Albin slog igenom 2014 med superhiten Din Soldat som bl a  blev årets mest spelade låt på Spotify. Han släppte senare albumet Dyra tårar, turnerade Sverige runt och sedan dess har hans musik på Spotify lyssnats på över 90 miljoner gånger.

Under 2017 har Albin släppt ny musik från kommande albumet som väntas 2018, däribland Tack för idag , Flyg och Om du bara visste tillsammans med stjärnskottet Julia Adams.

Han har tidigare delat med sig av sina innersta tankar som så väl krönikör, föreläsare och framförallt genom sina låttexter. Förutom spelningar på landets stora scener planerar Albin även nya koncept under 2018, där text och personliga erfarenheter står i fokus.

– Det är en oerhört rolig trend att flera grymma etablerade artister vänt sig till oss för hjälp med både släpp och bokning. Mer är på gång inför ett 2018 som blir kul!  säger Erik Ohlsson, VD på Jubel.

Christel Valsinger