13 november 2017

MUSIKBOLAG Magnus Källskog ny Head of A&R på Cosmos Music

Cosmos Music fortsätter sin satsning på A&R-verksamheten och som nästa steg i utvecklingen kliver Magnus Källskog in i rollen som Head of A&R för den svenska labelverksamheten. 

Magnus Källskog har tidigare jobbat som A&R på EMI Music och Warner Music med artister som t ex Timbuktu, 1987, Nano, Medina, OIAM, Miriam Bryant och Oscar Zia.

– Magnus är ett mycket viktigt tillskott till vår växande kreativa avdelning. Hans långa erfarenhet och gedigna trackrecord av att signa och jobba med många av Sveriges mest etablerade artister är en garanti för att vi kommer kunna ge alla våra artister all den support och prioritet som de förtjänar, säger Fredrik Ekander, founding partner, Cosmos Music.

– Detta känns väldigt kul! Cosmos Musics position på den svenska marknaden är helt unik. Vi är helt independent, vi har egna studios inklusive ett stort stall av låtskrivare och producenter samt alla viktiga funktioner inhouse. Detta innebär att vi har all den flexibilitet, kunskap och de muskler som krävs för att effektivt kunna lansera svenska artister på en global basis, säger Magnus Källskog.

– Jag ser nu verkligen fram emot att sätta igång med det arbetet på allvar.