10 oktober 2017

PODD Värvet firar 300

Kristoffer Triumfs Poddcast Värvet firar 23 november 300-avsnittsjubileum på Cirkus i Stockholm. Triumf intervjuar där bland andra Henrik Berggren, Little Jinder och Henrik Dorsin,

Kristoffer Triumfs Värvet har sedan starten 2012 totalt nära 70 miljoner nedladdningar för program med bl.a. åtskilliga musikakter. Nu firar Värvet 300 avsnitt med att bjuda in Henrik Berggren, Little Jinder och Henrik Dorsin som intervjugäster – live inför publik. Fler gäster är att vänta.
Triumf minns fortfarande oerhört tydligt när första avsnittet laddats ner 104 gånger, efter ett halvt dygn.
– Jag tyckte det var en svindlande siffra. Och det är det ju. 104 personer på ett kalas, det är en stor fest! Något eller ett par år efter första avsnittet insåg jag att jag faktiskt inte gjorde något annat, att jag kunde leva på mina intervjuer. Det är fortfarande svårt att greppa att det här är mitt yrke, säger han i ett pressmeddelande.
Platsen är fortfarande den samma, en ateljé i Vällingby.
Under jubileumskvällen, som fått namnet Värvet Live 300, blir det ett kärt återseende med Henrik Dorsin och Little Jinder som intervjugäster – och ett första möte med Henrik Berggren som är ny i sammanhanget. Detta inför publik på Skandiascenen på Cirkus:
– Nu vill jag också få träffa alla fantastiska lyssnare, som gör det här möjligt! Värvet existerar ju liksom inte utan att träffa en trumhinna. Så tillsammans med så många trumhinnor som möjligt vill jag göra ett jubileumsavsnitt på en av våra finaste scener. Lyckligtvis är gästerna också bland de mest intressanta konstnärer vi har. Så jag hoppas innerligt att vi ses den 23 november.
Lars Nylin