25 september 2017

FÖRLAG Maja Strömstedt i avtal med PRFKT Music

Artisten och låtskrivaren Maja Strömstedt har tecknat ett flerårigt förlagsavtal med PRFKT Music Publishing.

Maja Strömstedt har musikalisk utbildning från singer/songwriter-linjen på Rytmus i Stockholm. Hon är nu baserad i PRFKT:s studior i centrala Stockholm, där hon skriver låtar med lokala och internationella låtskrivare, både för egen och andra artisters repertoarer.

Strömstedt är aktuell som co-writer till Grandpa’s Groove med Parov Stelar feat. AronChupa, en låt som används i reklamfilm för Bonafont Levite, Mexikos ledande varumärke för vatten på flaska. https://youtu.be/iUc1ftsT5tM

Maja Strömstedt upptäcktes av Mattias Ewald som kontrakterade henne som artist till Moon Man Records/Universal Music. Just nu är hon även aktuell med Jacob Tillberg-remixen av All Night och kommande singeln Voices som släpps i oktober.

– Jag ser fram emot att påbörja den här resan med PRFKT-teamet, säger Maja Strömstedt i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada att få jobba med en sådan talangfull artist och låtskrivare som Maja, säger Conny Danepalm, PRFKT Music Publishing.