31 juli 2017

ARTIST Nanovideo producerad av Prince Jackson

När Nano nu släpper en video till melodifestivalbidraget Hold On är producentnamnet ett som får ögonbryn att höjas. Namnet är Prince Jackson, son till Michael Jackson. För regin står Christopher Perez.

– Jag är otroligt taggad över att få ut Hold On internationellt, det ska bli spännande att se hur publiken tar emot den. Det var en ära att få jobba tillsammans med Prince och Christopher, de är fantastiska på sitt jobb och lyckades verkligen ge videon en filmisk känsla, säger Nano om en video som spelats in i Los Angeles.

– Första gången jag hörde Hold On kände jag en stark koppling till låten. Det är en väldigt inspirerande låt som uppmuntrar lyssnarna att aldrig ge upp trots de utmaningar som finns, och vi ville att videon skulle fånga den känslan och måla en uppmuntrande bild av den.berättar Prince Jackson i ett pressmeddelande från Warner.

Nano tog tidigare i år Sverige med storm med Hold On. Den låg etta på radiolistan, tvåa på svenska Spotifys topplista, 13 veckor på den officiella singellistan, och hela 17 veckor som etta på Svensktoppen, den har streamats över 13 miljoner gånger.

Från Scandinavium i Göteborg gick den dittills ganska okända Nano direkt till final i Melodifestivalen, för att sedan kamma hem flest tittarröster och bli svenska folkets vinnare.

Lars Nylin