8 juni 2017

ARTIST Albins ”Hjärtan av guld” slår för damlandslaget

När damlandslaget i kväll spelar mot USA är det samtidigt premiär för den officiella EM-låten. Albin Johnsén kommer att – för allra första gången – framföra Hjärtan av guld.

”Jag fick gåshud när jag hörde den första gången. Den gick rakt in i hjärtat”, säger den svenska landslagsstjärnan Kosovare Asllani.

Om knappt en månad kliver det svenska landslaget in i hetluften i EM i Holland – och möter Tyskland i premiären. Därmed slår säkert hjärtat ett extra slag för Pia Sundhages tjejer. Men artisten Albin Johnsén ser i alla fall till att det blir med ett hjärta av guld. Och en av initiativtagarna var faktiskt det svenska landslagsstjärnan Asllani.

”..Albin har en grym förmåga att sätta ord på känslor i sina låtar. Han var den förste jag tänkte på. Jag vet även att han är en väldigt genuin och jordnära människa så jag är väldigt glad att han ville hjälpa oss med EM-låten. Jag fick gåshud första gången jag hörde den, den gick rakt in i hjärtat..”, fortsätter Asllani i ett pressmeddelande.