23 maj 2017

MUSIKBOLAG Warner Music i samarbete med X-records/ny singel med Anton

Warner Music har inlett ett licenssamarbete med X-records, en label under PRFKT / Moon Man-gruppen. Den första utgivningen är med Anton Ewald som nu droppat efternamnet och kallar sej bara Anton.

– Warner-teamet visade ett fantastiskt engagemang från dag ett och blev därför ett naturligt val för oss och Anton och för hans kommande musik säger PRKFT:s VD Magnus Enbacka.  

Anton har under en längre tid suttit i studion och arbetat tillsammans med producenten och låtskrivaren Rami Yacoub (Backstreet Boys, Britney Spears, N Sync, One Direction m fl) och nu är det dags för honom att presentera ny musik. Singeln L.I.L.Y – (Like I Love You) släpps den 2 juni.

– Anton är en fantastisk talang, när han kom upp på kontoret och spelade upp låtarna han varit med och skrivit och producerat blev vi oerhört imponerade. Vi är stolta och glada att få välkomna honom till vårt team här på Warner, säger Warners General Manager Magnus Ribbeklint.  

Lars Nylin