3 april 2017

FÖRLAG Holly Astera ny A&R på Warner/Chappell

Warner/Chappells tidigare utlysta A&R-tjänst är tillsatt. Det blir Holly Astera, tidigare vid Universal Music/Svenska Inspelningar, som tar plats på förlagets stockholmskontor.

På Universal Music/Svenska inspelningar har Holly Astera bland annat kontrakterat och utvecklat Hov1, Julia Adams, Ängie och Adrijana. Innan hon slog in på A&R-spåret var hon bland annat produktchef och i den rollen har hon jobbat med projekt som Avicii, Oskar Linnros, Rebecca & Fiona och Panda Da Panda.

– Det känns fantastiskt kul att få den här chansen! Jag älskar mina fyra år som skivbolagsgalning men att få jobba på ett förlag, tillsammans med ett grymt team har länge varit en dröm för mig. Såklart känns det sjukt pirrigt och läskigt att byta sida men jag kan inte tänka mig en bättre plats än Warner/Chappell,  säger Holly Astera i en kommentar.

Christel Valsinger