27 februari 2017

GRAMMIS Tove Lo och SKAM-William delar ut pris

Grammis-galan lockar nu inte bara musikintresserade att bänka sig framför Kanal 5 på tisdag kväll. Fans av den norska tv-succén SKAM kommer att göra dem sällskap, då seriens ”William” ska dela ut pris tillsammans med svenska stjärnan Tove Lo.

Thomas Hayes spelade William i säsong ett och två av SKAM. TV-serien har gjort succé inte bara i Norge, utan även i Sverige och Danmark. Förra året köpte även ett amerikanskt bolag rättigheterna till serien och planerar för en egen version.

Tove Lo är själv nominerad till en Grammis kategorin Årets Artist, men kommer alltså också att dela ut ett pris tillsammans med Thomas Hayes.

Grammisgalan sänds klockan 19 på tisdag i Kanal 5 och leds av Magnus Carlson och Maxida Märak.

Christel Valsinger