26 februari 2017

MELODIFESTIVALEN Jon Henrik och Wiktoria till final

Loreens Melodifestivalscomeback var kanske för svår för tv-publiken. Hennes Statements gick till andra Chansen vid helgens fjärde deltävling av Melodifestivalen. Wiktorias As I Lay Me Down och En värld full av strider med Jon Henrik Fjällgren och Aninia tog finalplatserna.

Till Andra chansen tog sig också Axel Schylström med låten När ingen ser, efter en spännande och lite svårtippad omröstning. På femte plats hamnade Alice med Running With Lions, medan Sara Varga och Juha Mulari Du får inte ändra på mig och Les Gordons Bound To Fall föll efter den första omröstningen.

Den fjärde och sista deltävlingen ägde rum i Skellefteå och i veckans mellanakt var det dags för Hasse Andersson att åter ta ton. Det gjorde han i en duett med Nisse Hellberg, med titeln Bilen söderut.

Christel Valsinger