24 januari 2017

MUSIKBOLAG Nya på Warner Music

Warner Music utökar personalstyrkan med Roshi Hoss och Hanna Åkerström, som Social Media Manager respektive ansvarig för IT-support.

Hanna Åkerström och Roshi Hoss är de senaste in på Warner Music Swedens kontor på Rehnsgatan i Stockholm. Roshi kommer att arbeta med titeln Social Media Manager medan Hanna förstärker bolagets IT-avdelning som IT-support.

Roshi, som kom till Stockholm från Falun när hon var 14, har en bakgrund i eventfältet och har målsättningen klar för det nya uppdraget:

– Jag kommer att belysa värdet och vikten i sociala medier i dag för alla artister och anställda på Warner. Jag har också som målsättning att blanda in mer av event på kreativa sätt för att skapa mer PR – för både Warner Music i sig och för artisterna/släppen vi har.

– Jag gillar att röra om och testa nya saker. Min styrka är mitt starka och breda kontaktnät. Jag andas musik och har själv sjungit/skrivit nästan hela mitt liv, fortsätter hon.

Roshi svarar utan tvekan på frågan vem som är bäst på sociala medier i Warner-sammanhanget:

– Helt klart Miriam Bryant. Hon är rolig, kreativ, personlig och så lätt att jobba med. Hon har verkligen fattat vikten av sociala medier och vad det kan skapa för förutsättningar i hennes karriär.

Hanna kommer som IT-support att arbeta såväl för såväl hemmakontoret i Stockholm som för Warners övriga nordiska kontor.

– Jag kommer att hjälpa till med tekniska bitar. Jag felsöker och fixar till datorer som vaknat på fel sida bland annat. Det kan vara allt ifrån ett bortglömt lösenord till att migrera och installera om ett helt system i Finland.

Hanna har musikbakgrund och har spelat i ett antal band. Privat lyssnar hon mest på rock och metal.

– Jag tycker om att ge hjärnan en liten utmaning när jag själv ska lyssna. Progressiv musik med olika taktarter brukar svänga bra för mina öron.

Från och med det ska detta alltså kompletteras med att hjälpa kollegor på Warner att hitta rätt i sina krånglande datorer.

Lars Nylin