17 januari 2017

LIVE Dags för Sweden Live

600 arrangörer från hela landet samlas idag och imorgon i Linköping för konferensen Sweden Live. Bland annat kommer inrikesminister Anders Ygeman att tala om hur sexuella övergrepp ska kunna motverkas vid både musikarrangemang och i samhället i stort.

Sweden Live genomförs i år för åttonde gången. Arrangörer, bokningsbolag och andra i live-branschen samlas för att diskutera angelägna frågor och för att lyssna på nya förmågor på live-scenen.

– Sweden Live har utvecklats till en viktig mötesplats där hela branschen kan ses, utbyta idéer och göra affärer. Men det ger oss även möjligheter att tillsammans utveckla livemusikbranschen, säger Carl Pernow som är VD för Live Nation, i ett pressmeddelande.

MI återkommer med en rapport från konferensen, där bland annat arrangörspriset Live-Apan ska delas ut.

Christel Valsinger