2 december 2016

KONFERENS Första talarna klara för ”Where’s the music?”

Åtta talare är klara för konferensdelen av ”Where’s the music?” i februari. Dessutom presenterar arrangerande Fkp Scorpio 28 nya akter till festivalen.

Den 2-4 februari är det dags för den tredje upplagan av festivalen och konferensen ”Where’s the music?” i Norrköpings industrilandskap. Konferensdelen äger rum under fredage och lördagen och nu är de första talarna för paneler och anföranden klara. De är:

Ruth Barlow (Beggars Group, UK). Ruth började jobba för The Beggars Group  (4AD, Matador Records, Rough Trade Records, XL Recordings och Young Turks) år 2002. Sitter idag i styrelsen för bolaget.

Carlos López Casany (Indiemono/Sony Music, ESP). Carlos är en av grundarna av Indiemono och en av Spotifys största skapare av independent spellistor, med mer än 750 000 prenumeranter. Finns i Madrid där han jobbar för Sony Musics spellistekanal Filtr.

Atena Banisaid (TEN Music Group, SWE) . Atena jobbar för 360-boalget TEN Music Group, som ilgger bakom artister som Zara Larsson och Icona Pop.

Cindy Kramer (BMG, SWE) . Cindy har jobbat för både Disney och Universal Music Publishing och började på BMG 2012. Har titeln Senior Manager Marketing & Creative Services Internationaloch jobbar nära bolagets internationella sync-team.

Nanna Lindhardt Hansen (Deezer, DK). Nanna är redaktionschef för Deezer i Skandinavien. Hon hanterar kontakten med skivbolag i regionen och förser användarna med musikrekommendationer.

Ankit Desai (Universal Music, SWE). Ankit jobbar med digitala strategier på Universal Music Sweden och har tagit fram analysmodeller som tidigt förutsåg hits som  Mike Posners I Took a Pill in Ibiza, Jonas Blues Fast Car, and Shawn Mendes’ Stitches. Utsågs 2015 till en av 101 supertalanger under 40 av Veckans Affärer.

Jenny Ericsson (United Screens, SWE).  Jenny jobbar som  Head of Partnership & Digital Rights & Music Network. Har certifikat från YouTube i Digital Rights Management och har med sitt team hjälpt många stora namn i Norden med sina kanaler på YouTube. Har tidigare jobbat på TV4.

Jessica Westin (United Screens, SWE) – Är Head of Communications påUnited Screens. Ansvarar bland annat för all nordisk PR för United Screens.

Till festivaldelen av ”Where’s the music?” har 28 nya akter lagts till, bland annat ep-aktuella Erik Lundin och Tomas Andersson Wij som kommer att uppträda ihop med Norrköpings ungdomskör. Hov1, Frida Sundemo och Kaliffa är andra namn somtillförts lineupen.

Hela listan finns på Where’s the music.se

Christel Valsinger