10 oktober 2016

JOBB Nya ansikten på Warner Music

Två nya ansikten finns från och med nu på Warner Musics kontor. Calle Ekesiöö blir ny svensk produktchef medan Jacqueline Ndiaye Sahlin blir ny PR och marknadsassistent.

Jacqueline Ndiaye Sahlin arbetade tidigare som produktionsledare på reklambyrå efter att ha gått Berghs. Vid sidan av jobbet är hon också dansare och koreograf, hon har bland annat synts i videon till Major Lazers Watch Out For This.

– Det känns spännande! Det är en perfekt tjänst för mig som alltid velat dyka djupare i branschen. Innan har jag bara doppat tårna, så detta känns superkul, säger hon om det nya jobbet.

Calle Ekesiöö har bakgrund på flera bolag. Efter start hos Isse Samie och dennes Dolores Singelklubb hamnade Calle på Stranded Rekords och sedan på Universal Music. Där var han först promotion manager och sedan product manager för Strandeds utgivning men även andra Universaltitlar. Senast var han på Woah Dad! som label manager innan det nu alltså blir Warner. Han kommenterar:

– Jag är riktigt peppad på att börja jobba på Warner Music. Med ett riktigt starkt team och grymma artister känns som det händer väldigt mycket som man nu får en chans att bli en del av.

Lars Nylin